Terug naar overzicht

EuroSys heeft IT-specialisten in dienst met ervaring in het onderwijs. Zij combineren pedagogische diploma’s met expertise in IT.

IT-advies op maat van scholen

Scholen mogen voor hun volledige IT rekenen op deskundig advies. Zo beschikt EuroSys over een specifieke educatieve dienst voor scholen. Dit team bestaat uit IT-specialisten die ervaring hebben in het onderwijs.
 
Dankzij onze IT-specialisten met een pedagogische achtergrond hebben we de gespecialiseerde expertise in huis om elke school gericht te adviseren. Onze mensen volgen de ICT-ontwikkelingen binnen de onderwijswereld op de voet, en dit al vele jaren.
 
Heldere totaalvisie
Sommige van onze medewerkers zijn ICT-coördinator geweest voor een school en hebben nog de intrede van de eerste computers in de klas meegemaakt. Samen met jou werken we aan een heldere totaalvisie voor ICT binnen jouw school.
 
Budgettaire beperkingen
Wij kennen bijzonder goed de budgettaire beperkingen van scholen voor ICT. Onze medewerkers halen dankzij hun ervaring en expertise het maximale uit uw ICT-budget, steeds gericht op wat echt belangrijk is voor de school en de leerlingen of studenten.
 
Alle scholen welkom!
Wij richten ons tot elke school, van klein tot zeer groot. Wij ondersteunen zowel basis- als secundaire scholen, hogescholen en universiteiten. De opgedane kennis en ervaring die we vergaren doorheen de verschillende IT-projecten op school, gebruiken we actief om andere scholen nog beter te ondersteunen.