Terug naar overzicht
De brug Beringen
Maak een afspraak

De Brug Beringen

Geloven in de mogelijkheden van elk kind

De Brug biedt onderwijs op maat voor leerlingen die nood hebben aan bijzonder onderwijs type 1, type 2 en type 8. In de twee vestigingen, De Brug te Beringen en De Opaal te Paal, werken 85 personeelsleden. Deze zorgen samen voor maar liefst 340 kinderen tussen 2,5 en 14 jaar oud.

Voor welke diensten doet De Brug beroep op LB Computer Systems? 

De Brug heeft LB Computer Systems ingeschakeld omdat ze op zoek was naar een totaaloplossing. Zowel de eigenlijke hardware, waaronder laptops, netwerk, servers, telefooncentrale, als het volledig onderhoud daarvan, gebeurt door LB Computer Systems. Voor technische ondersteuning wordt de remote helpdesk van LBCS ingeschakeld en indien nodig komt er een System Engineer ter plaatse.

Wat is uw beste ervaring? 

Ten eerste kunnen we op steun rekenen als het nodig is. We kunnen er van uitgaan dat ze bij jullie alles in het werk stellen om ons zo snel en goed mogelijk verder te helpen. Deze flexibiliteit is heel veel waard. De totaaloplossing die ons aangeboden werd, getuigde van een grote mate van inlevings-vermogen in de specifieke noden van onze sector. Het feit dat er nagedacht wordt over nieuwe technieken, bewijst voor ons dat dit een partnership met toekomst is!