Terug naar overzicht
Casio beamer
Maak een afspraak

LED/laser projectoren

CASIO PROJECTOREN

Geen kwik in de projectoren van CASIO

In het belang van onze kinderen, nu en in de toekomst, is het belangrijk dat we kiezen voor een kwikvrije wereld. Kwik is een zeer giftig zwaar metaal en komt vaak voor in lampen van projectoren.  CASIO bant kwik door gebruik te maken van ledverlichting en lasertechnologie. Zo zijn hun projectoren niet alleen kwikvrij, maar ook nog eens energiezuinig. Klik hier voor meer info over een kwikvrije wereld.

Er is een speciale inruilactie voor scholen. Wenst u hier graag meer info over? Contacteer dan onze education consultant Roel Raymaekers.

kwikvrije wereld casio eurosys projectoren

 

Revolutionair lesgeven

Educatieve films tonen, diagrammen presenteren of via media ondersteunde lessen en colleges verzorgen, het maakt allemaal deel uit van het moderne onderwijs. Of ze nu mobiel worden gebruikt of aan het plafond worden geïnstalleerd: de projectoren van CASIO zijn door de revolutionaire lange levensduur van de lichtbron en de eenvoudige bediening bij uitstek geschikt voor gebruik in het onderwijs. 

Casio projector

Projecties zonder schittering en schaduw: met de ultrakorteafstandsprojector XJ-UT310WN is een groot beeld op zeer korte afstand mogelijk.

Projecties in klaslokalen met veel lichtinval

Een klein klaslokaal of een grote aula: projectoren van CASIO zijn in de meest uiteenlopende lesruimten te gebruiken. Het lichtvermogen van tot 4.000 ANSI-lumen* maakt het verduisteren van het leslokaal overbodig, en dat voor langere tijd dankzij de bijna onverwoestbare lichttechnologie. De dynamische helderheidsconfiguratie* past de lichtintensiteit van de projector automatisch aan de meest uiteenlopende lichtomstandigheden aan. Dat betekent een optimale beeldhelderheid en daarnaast een aanzienlijke energiebesparing. 

*Functie beschikbaar in geselecteerde modellen. Raadpleeg de gedetailleerde productbeschrijving.

Flexibeler lesgeven

CASIO-projectoren met hun hybride lichtbron met laser- en LED-verlichting betekenen ook meer flexibiliteit dan u gewend bent van projectoren met kwiklampen: de betrouwbare lichtbron zorgt voor een volledig helder beeld in slechts ca. 5 seconden. De projector kan zo zonder tijdverlies uitgeschakeld worden en kan ook zo weer aangezet worden. Bij mobiel gebruik hoeft u niet meer te wachten tot de lamp afkoelt, maar kunt u na de les meteen de stekker uit het stopcontact trekken. Een bijzonder highlight is de 2x-zoom uit de Green Slim-serie: deze geeft ook een groot beeld vanaf de lessenaar of vanaf de eerste rij in de klas. Ook bij mobiel gebruik van de projector is het zo niet meer nodig om meubels te verschuiven.

Multimediaal onderwijs wordt zo wel heel gemakkelijk

In plaats van overheadprojector en folie hebben veel klaslokalen tegenwoordig al een beamer met documentencamera. Deze combinatie bespaart u echter niet alleen tijd, geld en irritaties: met de projectoren van CASIO kent uw multimediale onderwijs praktisch geen grenzen meer. Met de netwerkmodellen* van CASIO kunt u uw tablet, smartphone of vier pc's tegelijkertijd vanuit elke gewenste positie in het klaslokaal via WLAN op de projector aansluiten. Vaak gebruikte films of grafieken kunnen direct in het interne geheugen (ca. 2 GB) van deze modellen worden opgeslagen, zodat multimediaal onderwijs ook volledig zonder pc of tablet mogelijk is. Deze modellen zijn overigens ook in een schoolnetwerk te integreren en daarmee ook klaar voor de school van de toekomst. 

installatie wlan

Projectoren met USB-aansluiting direct
op grafische rekenmachines van CASIO
(incl. usb aansluiting) worden aangesloten.

Via Wlan kunnen de beeldschermen van vier pc's
tegelijkertijd geprojecteerd worden.

Ontdek meer over revolutionair lesgeven dankzij Casio projectoren