Terug naar overzicht
16-06-2020

YES! Een laptop vanaf €7,99/maand

Bosbranden, extreme weersomstandigheden, het coronavirus... De wereld smeekt om een duurzame oplossing. De jongeren hebben dat alvast goed begrepen. Via hun talrijke klimaatbetogingen vroegen ze enkele maanden geleden om een oplossing. Door de coronacrisis is deze problematiek naar de achtergrond verdrongen, maar wij hebben toch niet stilgezeten. We hebben gezocht naar een oplossing voor het verkleinen van onze IT-voetafdruk en hoe we tegelijk kinderen gelijke kansen kunnen geven. 

De oplossing vonden we in de combinatie van ons YES!-programma en een samenwerking met Ondernemers voor een warm België. Om te ontdekken wat deze oplossing precies inhoudt en hoe je hiermee jongeren kan ondersteunen, kan je de presentatie online bekijken. 

We kunnen al wel een tipje van de sluier oplichten: voor slechts €7,99/maand kunnen jouw leerlingen al beschikken over een NIEUWE, betrouwbare en performante laptop. Deze toestellen zijn uitgerust met een antivirus (volledige periode), Microsoft Office 365, een draadloze muis en een draagtas. Op het einde van de huurformule, een periode van 4, 5 of 6 jaar, worden deze toestellen refurbished en ter beschikking gesteld van kansarme kinderen van jouw school of gemeente. Bekijk alvast hier het volledige overzicht van toestellen.

Zo dichten we samen de digitale kloof en krijgt elk kind gelijke kansen!

Wens je graag meer informatie?
Contacteer ons voor een persoonlijke online afspraak zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken voor jouw school!

Zo werken jullie ook mee aan duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. 

Tot binnenkort!

Roel Raymaekers

Education Consultant & Projectmanager Circulaire IT

T. +32 491 37 23 31