Ontbijtseminarie YES! 26 april 2018

YES! programma

 

Voor elke leerling een laptop voorzien is door de hoge kost geen evidentie.Toch hoeft dat niet duur te zijn. Dankzij ons nieuw revolutionair programma wordt een laptop voor elke leerling wel betaalbaar. Bovendien zorgen wij ook voor de implementatie en de support. Ons YES!-programma is dé IT-oplossing voor uw school. Tijdens ons ontbijtseminarie op 26 april 2018 krijgt u alle info over YES!, inclusief over welke toestellen het gaat en hoe de support precies werkt. Een uitgelezen kans om kennis te maken met ons nieuw programma. Schrijf u vandaag nog in!

AGENDA

08u00 Ontbijt

08u30 Introductie in het YES!-programma
Wat houdt het programma in? Wat zijn de mogelijkheden en waar zorgt EuroSys voor? Onze Education Consultant doet het volledige plan uit de doeken.
(Roel Raymakers - EuroSys)

10u00 Pauze

10u15 Aanbod laptops in het YES!-programma
Tussen welke laptops kan u kiezen binnen ons programma? Een expert van Dell geeft hierover meer informatie en stelt alle opties voor.
(Luc Vanhoudenhove - Dell EMC)

11u00 Q&A

11u30 Afsluitende drink met broodjes

LOCATIE
GreenVille nv, Centrum-Zuid 1111, 3530 Houthalen

 

Inschrijven
 
Foto's
Tijdens het seminarie maken we algemene foto's van de sfeer en de gasten. Wenst u hier niet op te staan? Geef dit dan aan bij uw inschrijving.
No show fee
Om u op een comfortabele manier te informeren voorzien we een ruim budget. Wij rekenen dan ook op uw aanwezigheid bij inschrijving. Bij afwezigheid zonder annulatie, zijn we genoodzaakt 50 euro aan te rekenen. Annulaties worden aanvaard tot 23/02/2018 via [email protected].