Over ons

Altijd enkele stappen verder…

EuroSys Business wil bedrijven inspireren in tijden van digitale transformatie met innovatieve oplossingen wat resulteert in betere zakelijke inzichten, beslissingen en projecten.

Vanuit onze vestigingen in Houthalen en Halle richten wij ons op KMO's (vanaf 5 werknemers), bedrijven, scholen en overheden. We hebben zes focusgebieden: IT-infrastructuur, Cloud Solutions, Printers en Multifunctionals, Telecom Solutions, Onderhoud & Support en Training.

Wij bieden onze klanten de meest complete en passende ICT-oplossingen gaande van advies, implementatie, support, onderhoud tot opleidingen. Bovendien denken we steeds 'een paar stappen vooruit' zodat onze klanten steeds werken met future proof-oplossingen.
  
EuroSys voor scholen
Wij kennen de bijzondere behoeftes en uitdagingen van scholen op vlak van ICT. Met een beperkt budget wil iedereen uitgroeien tot de school van de toekomst. Het komt er dan op aan om met kennis van zaken de juiste keuzes te maken.
 
EuroSys heeft specialisten in dienst die een sterke pedagogische bagage combineren met kennis van IT. Zij zijn perfect geplaatst om u te adviseren over een draadloos netwerk op school, de aankoop van laptops of tablets voor uw leerlingen, de juiste software voor uw leerkrachten, smartboards en touchscreens voor in de klas, centrale netwerkinfrastructuur voor uw schooladministratie,… Onze specialisten halen het maximale uit uw IT-budget.

Geen schoolgebruiker? Ontdek Selexion Digital Auva voor thuis of EuroSys voor bedrijven en overheden.