Terug naar overzicht

Ontdek onze projectoren van Epson en CASIO.

interactieve projectoren via EuroSys

Epson projectoren

Wat verwacht je van een projector voor in de klas/aula? Dat hij eenvoudig in gebruik is en dat hij altijd perfect werkt? Dat hij goed is voor het milieu, maar natuurlijk ook voor jouw budget? En dat hij levendige kleuren projecteert en toch kostenbesparend is? Dan ben je bij Epson aan het juiste adres. Hun installatie projectoren zijn uitgerust met de baanbrekende laserprojectietechnologie, zorgen voor buitengewoon heldere kleuren en projecteren afbeeldingen in Full HD-resolutie op een breedbeeldscherm. De ideale compagnon om jouw lessen tot bij de studenten te brengen.

 

interactieve projector epson

De voordelen van een Epson-projector

 • Visuele perfectie
  De 3LCD- en laserlichtbrontechnologie zorgt ervoor dat je zelfs in helder verlichte ruimtes vlot kan presenteren. De technologie biedt een combinatie van hoge resolutie, helderheid en rijke kleuren voor de productie van levendige, boeiende afbeeldingen. Dankzij de gelijke witte en gekleurde lichtopbrengst zijn de beelden nauwkeurig en drie keer zo helder, zonder dat een regenboog effect optreedt. Verder kan je ook de tint, saturatie en helderheid van elke kleur in het RGB- en CMY-kleurmodel aanpassen.
 •  Betrouwbaar
  Geniet van de gemoedsrust die deze projectoren met zich meebrengen. Niet alleen is de installatie heel gemakkelijk, ook de levensduur van de laser (tot 56.000uur) en de onderhoudscyclus van de filter (tot 30.000 uur) zorgen ervoor dat je je geen zorgen moet maken. Door het onderhoud tot een minimum te beperken, kan je je volledig op het lesgeven concentreren. Bovendien zijn deze projectoren uitgerust met een anorganisch fosfor wiel, wat zorgt voor een superieure licht- en hittebestendigheid en dus een hoge betrouwbaarheid.

interactieve projector epson in de klas

 • Veelzijdig
  Dankzij de 360° installatieflexibiliteit kan de projector overal geplaatst worden zonder verlies aan helderheid of beeldvorming. Deze flexibiliteit is het gevolg van een nieuwe reeks gemotoriseerde lenzen, inclusief een optionele lens met ultrakorte projectieafstand (UST). Verder beschikken deze projectoren over split screen presentaties, een tijdbesparende lens geheugenfunctie en een ingebouwde camera voor nauwkeurige beeldkalibratie. Dankzij de edge blending-technologie voeg je beelden van verschillende projectoren naadloos samen. Bovendien hebben deze projectoren de nieuwste 4K-beeldverbeteringstechnologie meegekregen. Deze technologie zorgt voor beelden met een uitzonderlijke scherpte en helderheid.

 epson projector

Onze education consultant staat je graag bij met meer informatie en een offerte op maat. 

CASIO projectoren

Geen kwik in de projectoren van CASIO

In het belang van onze kinderen, nu en in de toekomst, is het belangrijk dat we kiezen voor een kwikvrije wereld. Kwik is een zeer giftig zwaar metaal en komt vaak voor in lampen van projectoren. CASIO bant kwik door gebruik te maken van ledverlichting en lasertechnologie. Zo zijn hun projectoren niet alleen kwikvrij, maar ook nog eens energiezuinig. Klik hier voor meer info over een kwikvrije wereld.

Er is een speciale inruilactie voor scholen. Wens je hier graag meer info over? Contacteer dan onze education consultant Roel Raymaekers.

kwikvrije wereld casio eurosys projectoren

Voordelen van CASIO projectoren

 • Revolutionair lesgeven
  Educatieve films tonen, diagrammen presenteren of via media ondersteunde lessen en colleges verzorgen, het maakt allemaal deel uit van het moderne onderwijs. Of ze nu mobiel worden gebruikt of aan het plafond worden geïnstalleerd: de projectoren van CASIO zijn door de revolutionaire lange levensduur van de lichtbron en de eenvoudige bediening bij uitstek geschikt voor gebruik in het onderwijs. 

Casio projector

Projecties zonder schittering en schaduw: met de ultrakorteafstandsprojector XJ-UT310WN is een groot beeld op zeer korte afstand mogelijk.

 • Projecties in klaslokalen met veel lichtinval
  Een klein klaslokaal of een grote aula: projectoren van CASIO zijn in de meest uiteenlopende lesruimten te gebruiken. Het lichtvermogen van tot 4.000 ANSI-lumen* maakt het verduisteren van het leslokaal overbodig, en dat voor langere tijd dankzij de bijna onverwoestbare lichttechnologie. De dynamische helderheidsconfiguratie* past de lichtintensiteit van de projector automatisch aan de meest uiteenlopende lichtomstandigheden aan. Dat betekent een optimale beeldhelderheid en daarnaast een aanzienlijke energiebesparing. 
  *Functie beschikbaar in geselecteerde modellen. Raadpleeg de gedetailleerde productbeschrijving.
   
 • Flexibeler lesgeven
  CASIO-projectoren met hun hybride lichtbron met laser- en LED-verlichting betekenen ook meer flexibiliteit dan je gewend bent van projectoren met kwiklampen: de betrouwbare lichtbron zorgt voor een volledig helder beeld in slechts ca. 5 seconden. De projector kan zo zonder tijdverlies uitgeschakeld worden en kan ook zo weer aangezet worden. Bij mobiel gebruik hoef je niet meer te wachten tot de lamp afkoelt, maar kan je na de les meteen de stekker uit het stopcontact trekken. Een bijzonder highlight is de 2x-zoom uit de Green Slim-serie: deze geeft ook een groot beeld vanaf de lessenaar of vanaf de eerste rij in de klas. Ook bij mobiel gebruik van de projector is het zo niet meer nodig om meubels te verschuiven.
   
 • Multimediaal onderwijs wordt zo wel heel gemakkelijk
  In plaats van overheadprojector en folie hebben veel klaslokalen tegenwoordig al een beamer met documentencamera. Deze combinatie bespaart je echter niet alleen tijd, geld en irritaties: met de projectoren van CASIO kent jouw multimediale onderwijs praktisch geen grenzen meer. Met de netwerkmodellen* van CASIO kan je jouw tablet, smartphone of vier pc's tegelijkertijd vanuit elke gewenste positie in het klaslokaal via WLAN op de projector aansluiten. Vaak gebruikte films of grafieken kunnen direct in het interne geheugen (ca. 2 GB) van deze modellen worden opgeslagen, zodat multimediaal onderwijs ook volledig zonder pc of tablet mogelijk is. Deze modellen zijn overigens ook in een schoolnetwerk te integreren en daarmee ook klaar voor de school van de toekomst. 
   
installatie wlan

Projectoren met USB-aansluiting direct
op grafische rekenmachines van CASIO
(incl. usb aansluiting) worden aangesloten.

Via Wlan kunnen de beeldschermen van vier pc's
tegelijkertijd geprojecteerd worden.